Om os

Marianne Brink

Marianne Brink

Kosmetolog & er Indehaver af Clinique M

Jeg er uddannet kosmetolog i 2005
D. 1-7. 2005 åbnede jeg klinikken på Kongelundsvej 334. 2770 Kastrup.
Klinikken ligger i forlængelse af Frisør Design Klip.

Jeg tilbyder hudpleje, neglepleje samt afslappende massage både for hende og ham.
Jeg arbejder med Medex produkter og har gjort siden 2003
og tager løbende kurser for at holde mig ajour.
I 2012 har jeg taget Susanne Melchiorsens produkter ind
og tager også her løbende kurser så jeg er ajour.

Kamilla H. Brink

Kamilla H. Brink

Negleteknikker

Kamilla er uddannet negle tenkikker indenfor Shellac i 2016 og uddannet i Gele negle 2018. Kamilla er god til at dekorere negle med mønster.
Mie K.B. Lind

Mie K.B. Lind

Mie begyndte på kosmetiker uddannelsen august 2021, og har været i cliniquen siden januar 2022. Mie er nu færdig uddannet kosmetikker her marts 2024.

Skønhedsklinikken

Bag om Clinique M

Clinique M startede i 2005 efter at Marianne have færdiggjort sin uddanelse som kosmetolog. Efterfølgende er det blevet en lille familievirksomhed hvor alle hjælper til.

Marianne´s  datter,  Kamilla kan man møde i klinikken.  Kamilla er uddannet inden for negle og kan tegne næsten lige hvad du ønsker. På hjemmefronten sidder Torben, som er Marianne´s mand og holder styr på økonomi, bestillinger og tilbud. Marianne´s anden søn Phillip giver en hånd med IT og renoveringsprojekter i forretningen.

Hele familien Brink er derfor en del af Clinique M og vi glæder os til at byde jer velkommen hos os.

Omgivelser

Clinique M stræber efter at give dig en afslappende behandling i trygge omgivelser. Vi er lille klinik med store ambitioner. Vi har derfor ved vores seneste ombygning fået mere plads og kan nu tilbyde op til 4 kunder behandling samtidig. Vi har også plads til dem som kommer i god tid og tilbyder også gerne en kop kaffe imens i venter. 

Efteruddannelse

Hos Clinique M lægger vi stor vægt på at holde os opdaterede. Derfor deltager vi ofte i efteruddannelseskurser for at vi kan tilbyde de nyeste og bedste behandlinger til vores kunder. Marianne deltager ofte i kurser inden for hudpleje, f.eks. hos Medex. Kamilla har taget kurser inden for negle og deltog i DM 2020. 

Produkter

Hos Clinique M forsøger vi at have et bredt udvalg af produkter til alle hudtyper og hudproblemer. Vi forhandler Medex, Melchiorsen og Fillerina indenfor hudplejeprodukter.

Vi forhandler også produkter til negle, make up og bryn-/vippepleje. Disse mærker er CND, Izanel og Sanzi beauty.

Du er altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til os for råd og vejledning om hvilket produkt der passer bedst til dig og din hud.

Ris og ros

Hos Clinique M er i som kunder afgørende for at vi kan have en forretning. Derfor er vi altid åbne for at få ris/ros som kan være med til at forbedre jeres oplevelse.

Så har du nogle input til os? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe, sende, maile eller kigge forbi butikken. 

Input fra jer kan omhandle jeres oplevelse ved besøg hos os, produkter i ønsker vi skulle forhandle eller lignende. Vi er altid åbne over for nye ideér og forslag om tiltag. 

Kontakt os her