Behandlinger

Her kan du få et overblik over de behandlinger vi tilbyder. Hvis du vil booke
tid så benyt vores online booking.

Ansigtsbehandling

Basis eller Dybderensende 435,-

Ca. 1 time
Afrensning og peeling ( fjernelse af døde hudceller ) hvor hudens porer renses for urenheder. Derefter bliver der valgt en ansigtsmaske som passer til din hudtype, tilsidst afsluttes der med en dagcreme og en vejledning om hjemmepleje til din hud. 

– Tillæg for Dekolleté, hals og skuldre 160,-

Luksus behandling 535,-

Ca. 1 time​ & 15 min.

I vores luksus ansigtsbehandling får du det hele. Den inkludere afrensning, peeling, dybderens, massage af ansigt og dekolleté, retning af bryn, maske og til sidst afsluttende serum og creme. Alle kan få denne behandling da vælger produkter ud fra din hudtype. Komplet ansigtsbehandling med ekstra luksus. Inden behandlingen er slut giver vi dig en vejledning om hjemmepleje til din hud. 

– Tillæg for Dekolleté, hals og skuldre 160,-

Teenage behandling 385,-

Ca. 1 time
Døjer du med en teenage hud, er denne behandling perfekt til dig. Den indeholder afrensning, peeling (fjernelse af døde hudceller), en grundig dybderensning af huden, hvor der renses for urenheder og tilsidst afsluttes der med maske og dagcreme. Vi giver dig en vejledning om hvilken hudpleje der er bedst til din hud. Hudpleje er rigtig vigtig når du døjer med en teenage hud, så du kan få den under kontrol og bekæmpe urenhederne. 

– Tillæg for Dekolleté, hals og skuldre 160,-

Vi anbefaler at du køber vores teenage pakke som inkludere:

En teenage behandling 385,-

Kerawash 150 ml. 255,-

Purus lotion 125 ml. 260,-

Cream humedios 50 ml. 345,-

Grundig gennemgang af produkter og deres anvendelse

Normal pris for denne pakke: 1230,-

Pakkepris: 1080,-   rabat 155,

Special ansigtsbehandlinger

Alle Speciale behandlinger udføres i Medex Quentienstine & Josephine van Steinborg produkter

AHA frugtsyre behandling 625,-

Ca. ​1 time & 15 min.
Intensiv behandling der formindsker rynkerar, pigmentforandringer og acne. Forbedrer fugtbalancen og modarbejder hudens ældning processer.

 

AHA Lift 725,-

Ca. 1½ time.
​Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. Består af frugtsyrebehandling efterfulgt af den renegerende og op strammende Membraneux-maske.​

 

Hyaluron behandling 780,-

Ca. ​1½ time.
Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende Bindevævsmassage med Vital Renew. Et intensiv resultat med fornyet vitalitet til huden. Denne beh. er også velegnet til før – og efter beh. I forbindelse med kosmedisk kirosiske indgreb.

– Tillæg for dekolleté, hals og skulder 300,-

 

Venezia Modeling mask 800,-

Ca. ​1½ time.
Er en eksklusiv maske, som forbliver elastisk og bøjelig. Masken lækkes over ansigt, mund og øjne den er afslappende og giver en kølende og modellerende effekt. Den opstrammer hudens strukturer og er velegnet til selv den mest følsomme hud.

– Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 300,-

 

Toscana Thermo Masque 635,-

Ca. ​1½ time.
Er en aktiv dybtvirkende mineral maske, som i en blød form modelleres over ansigtet, den afgiver en behagelig varme, som skaber adgang til hudens dybere lag. Dette gør at ampuller og creme optages bedre og derved trænger de aktive stoffer længere ned i huden og mærkes længe efter behandlingen. Masken er til alle hudtyper. Undtagen acne og ekstrem følsom hud.

– Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 300,-

 

 

Skin pen special 1195,-

Ca. 1½ time. ​​(Kollagen/vitamin E maske)
I takt med at vi ældes, mister huden sin elastin og kollagen indhold og dermed sin fugt og spændstighed. Masken afhjælper med et højt indhold af kollagen og vitamin E, til en hud som har mistet dens livskraft. Masken er til alle hudtyper.​

– Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 300,-

 

 

Micro Needles Skinroller for ansigt 2850,-

Ca. 1½ time. (Skinroller-kit inkl. første behandling)
Micro Needles Skinroller – for ansigt Et non-kirurgisk face lift med et unikt lille redskab, som gør det muligt at sluse de specialudviklede intensive ingredienser dybt ind i huden for således at gøre optimalt gavn. Ud over den intensive effekt, som de virksommeingredinser har, vil huden også selv øge sin produktion af collagen og lastin. Micro Needles Skinroller behandlinger kan anvendes som en unik anti-age kur, ligesom de kan anvende som kombination med kosmetiskkirurgiske samt fillers.

– Efterfølgende behandlinger af Micro Needles Skinroller for Ansigt 700,- Ca. 1 Time

 

 

Micro Needles skinroller til kroppen. 1. behandling 1600,-

Ca. 1½ time. (Inkl. skinroller-kit)
Skinroller metode anvendes til behandling på kroppen. I behandlingen indgår endvidere peeling og kropsmaske. De aktive virkestoffer trænger dybt ind i huden og skaber en intensiv forbedrende effekt på kropshuden.

– Micro Needles Skinroller for krop. 3 behandlinger 4200,- Ca. 1½ time. pr. behandling

 

Creme de la Mer 995,-

ca. 90 min.

Det absolut mest luksuriøse inden for moderne antiage!

Eksklusiv anti-age linje fra Medex hvor vi arbejder med de mest luksuriøse virkestoffer som f.eks. ægte kaviar, grøn alge og kollagen. Produkterne der anvendes er bl.a. Masque de caviar, Beau Relax creme, Creme de caviar og ampuller. Behandlingen indeholder: Afrens, peeling, ampul, maske, massage i caviar creme, lotion og en hudanalyse. 

– Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 400,-

 

Kvik Diamant Slib 415,-

Ca. 30 min.
Afrens, Slib, Serum, Ampul, Maske & Dag creme.

 

Vulcan Treatment 830,-

Ca. 1 time.
En unik resultatorienteret behandling, baseret på aktive ingredienser, som fremmer fornyelsen af celler, minimere porer, udligner farveforskelle på huden og giver fantastisk ny glød.

– Kur á 3 Behandlinger 2000,- Ca. 1 time pr. behandling.

Masque Lumiére Maske 775,-/775,-

Ca. 1 time & 45 min.

Rød Maske (Anti-age / hudforyngelse / hudforbedring) 775,-
Rød lys er den aktive bølgelængde af 650 – 700 nm trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, huden collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

Grøn Maske (Hyper pigmentering /- ar og sårheling​) 775,-
Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyper pigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter (pigmentceller), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, lige under det basale lag i huden, vil den grønne frekvens således stabilisere melaninproduktionen, ligesom denne er nøglen til forbedring af huden ved ar- og sårheling.​

Blå Maske (Acnebehandling​) 775,-
Blå lys er bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.​

Ageless Ansigtsbehandling 835,-

Ca. 1½ time.
Er en specialbehandling, som sætter gang i hudens stofskifte og er god mod væskeansamlinger, den virker foryngende samt opstrammende på huden. Huden afrenses samt bliver peelet (fjerner døde hudceller).​ Ageless masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andre urenheder). Brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Da Ageless er en opstrammende og udglattende behandling gives den med korte intervaller: dvs. mindst tre behandlinger indenfor 6-9 dage og 20 behandlinger indenfor 60 dage er lig en ansigtsløftning.​

– Ageless Ansigtsbehandling + Release Peeling 1225,-

 

Heal Up Ansigtsbehandling 635,-

Ca. 1½ time. (Er velegnet til teenagere)
Er en effektiv behandling til akne, fedtet og åben poret hud, derudover er Heal Up også en god behandling til rødmende hud (rosacea og couperose). Heal Up kan desuden anvendes til astmaeksem, tør hud, allergisk hud samt til al hud som har brug for ro og op heling. ​
Huden afrenses samt bliver peelet (døde hudceller fjernes). Heal Up masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (hudorme og andre urenheder fjernes). Brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Heal Up gives én gang om ugen i 8-10 uger, pause i 6 uger og så videre, indtil ønsket resultat er opnået. Heal Up kan gives hver dag, da den aldrig kan skade huden. Det er en meget beroligende og op helende behandling, som tåles af selv den sarteste hud.

– Heal Up Ansigtsbehandling + Release Peeling 1025,-

 

Release Peeling 635,-/195,-/260,-

Release Peeling af ansigt 630,- Ca. 30 min.
Er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, Rynkernes / furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe.

Release Peeling af overlæbe 195,- Ca. 20min.
Fjernelse af døde hudceller, mindsker mimik linjer og uønsket hårvækst i ansigtet.​

Release Peeling af hage & hals 260,- Ca. 20min.
Fjernelse af døde hudceller, mindsker mimik linjer og uønsket hårvækst i ansigtet.​

 

 

Bryn og vippe

Farvning/retning af bryn og vipper

– Farvning af vipper, bryn inkl. Retning 245,- Ca. 30 min.
– Farvning af bryn inkl. Retning 205,- Ca. 15 min.
– Farvning af bryn 115,- Ca. 15 min.
– Farvning af vipper 115,- Ca. 30 min.
– Retning af bryn med voks 115,- Ca. 15 min.

 

Lash lift 495,-

Ca. 1 time & 15 min.
Permanent vippe buk incl. farvning af vipper.

 Singel extension vipper 475,-

Påsætning af enkel vipper  ca 2 timer 

Eyebrow lift ca 1 time 400,-

Manicure og pedicure

 

Manicure 310,-

Ca.60 min.

Formning af negle og neglebånd samt peeling og afspændende håndmassage og afsluttende creme. 

 

Pedicure 350,-

Ca. 60 min.

Aromatisk fodbad, formning af negle og neglebånd samt fjernelse af hårdhud og efterfølgende afspændende fodmassage og afsluttende creme. 

 

Minimanicure eller minipedicure med paraffin 250,-

Ca. 30 min.

Aromatisk hånd- eller fodbad, formning af negle og neglebånd samt varm paraffin indpakning. 

 

Tilvalgsbehandlinger til manicure/pedicure

– Paraffin hånd- eller fodbad i følge med anden behanding 150,- Ca. 15 min.
– Tillæg for lakering med vinylux lak 1 farve 85,-

Kunstige negle

Gele negle uden farve 525,-

Ca. 150 min.

Gele negle er negle der bliver lavet i gele, enten med tipper eller forlængelse af egen negl. Hvis der i forbindelse med behandlingen ønskes farvet lak eller franske negle vil der være tillæg til behandlingsprisen.

 

Almindelige negle med tipper 495,-

ca. 90 min.

Almindelige negle er en forstærkning af egen negl med “Dip-in”-metoden. Hvis neglene ønskes længere kan neglen forlænges med tipper. Hvis der i forbindelse med behandlingen ønskes farvet lak eller franske negle vil der være tillæg til behandlingsprisen.

 

Franske negle med hvide tipper 495,-

ca. 90 min.

Franske negle er en forstærkning af egen negl med “Dip-in”-metoden. Der påsættes hvide tipper, hvilket giver en franske kant.

 

Opfyldning/afkortning/Aftagning af negle

– Opfyldning af kunstige negle 350,- Ca. 90 min.
– Afkortning af kunstige negle 120,- ca.30 min.
– Aftagning af 10 negle, ved påsætning af nye negle 120,- ca. 120 min.
– Aftagning af 10 negle, uden påsætning af nye negle 230,- ca. 60 min
OBS kun gældende for negle udført af klinikken

Minimanicure/-pedicure inkl. 1 farve shellac 535,-

ca. 90 min.

Formning af negle og neglebånd samt peeling og afspændende håndmassage og afsluttende creme. Herefter påføres en farve shellac på alle negle. Ønskes flere farver er der tillæg til prisen og behandlingen kan tage længere tid. 

1 farve shellac på hænder eller fødder 335,-
ca. 60 min.

Der påføres en farve shellac på alle negle. Ønskes flere farver er der tillæg til prisen og behandlingen kan tage længere tid.    

Tillæg for ekstra shellac pr. farve 55,-

ca. 15 min.

Shellac som franske negle 400,-

ca. 75 min.

Aftagning af shellac

– Aftagning af shellac og ny shellac 395,- Ca. 60 min.
– Aftagning af shellac uden ny shellac 140,- ca.30 min.
– Aftagning af shellac udført af anden klinik 250,- ca. 30 min.

Voksbehandling

Ansigt

– Voksning af ansigt 245,-Ca. 30 min.
– Voksning af hage & hals 150,- Ca. 15 min.
– Voksning af overlæbe 110,- Ca. 15 min.
– Voksning af hage 110,- Ca. 15 min.
– Voksning af næsehår 100,- Ca. 15 min.

Arme

– Voksning af armhuler 175,- Ca. 15 min.
– Voksning af arme 245,- Ca. 30 min.

Bryst/ryg

– Voksning af ryg 350,- Ca. 30 min.
– Voksning af bryst 350,- Ca. 30 min.

Ben/bikinilinje/intimområde

– Voksning af halvt ben inkl. knæ 310,- Ca. 30 min.
– Voksning af halvt ben inkl. bikinilinje 370,- Ca. 30 min.
– Voksning af helt ben 460,- Ca. 60 min.
– Voksning af helt ben inkl. bikinilinje 525,- Ca. 60 min.
– Voksning af bikinilinje til trussekant 185,- Ca. 15 min.
– Voksning tanga lidt under trussekant 225,- Ca. 25 min.

– Voksning af bikinilinje inkl. lår 340,- Ca. 30 min.
– Voksning Brasiliansk 400,- Ca. 30 min.
– Voksning Brasiliansk inkl. begge ben 710,- Ca. 60 min.

Massage og akupunktur 

Massage

Massage tilbydes som en wellness behandling som vil hjælpe med at afstresse din krop. 

– Ansigtsmassage 250,- ca. 20 min.
– Rygmassage 350,- ca. 25 min.
– Kropsmassage 450,- ca. 60 min.

 

Hot stone massage 725,-

ca. 75 min.

Kroppen masseres med opvarmede lavasten der placeres på specielle punkter på kroppen mens der løbende tilsættes æteriske olier. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og massagen har en healende effekt og afhjælper stress og ømme muskler.

 

Ansigtsbindevævsmassage 300,-

Ca. 30 min.

En bild bearbejdning af bindevævet i ansigtet, nakken og hovedbunden. Massagen virker afspændende på ansigtets muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.

 

Microneedles skinroller til kroppen 1600,-

ca. 90 min

Skinroller kit er inkl. i første behandling. Dette kit opbevares af klinikken og følger klienten til efterfølgende behandlinger.

Skinroller metoden anvendes til behandling på kroppen. I behandlingen indgår endvidere peeling og kropsmaske. De aktive virkestoffer trænger dybt ind i huden og skaber en intensiv forbedrende effekt på huden.

Kur á 3 behandlinger 4200,-

 

Kinesiologisk massage

Den dybdegående massage arbejder for at afstresse muskler, rense kroppen for affaldsstoffer og at sætte kroppen på plads.

Særligt velegnet til skader i almindelighed, herunder sportsskader. Ved skader som giver smerter arbejdes der med fokus på at reducerer eller helt fjerne smerten. Hvis bevægeligheden er nedsat forsøger massagen at skabe bedre bevægelsesfrihed. 

Velegnet til skader, herunder sportsskader.

– Rygmassage 450,- ca. 45-60 min.
– Kropsmassage 550,- ca.60-90 min.

Tillæg for akupunktur iforbindelse med massage 75,-

Cupping massage 350,-

ca. 45-60 min.

Cupping massage virker ved at huden og bindevævet løftes op således at musklerne afspændes og affaldsstoffer løsnes. Samtidig øges blodcirkulationen til musklerne.

 

Akupunktur 375,-

ca. 30-45 min.

Akupunktur behandling kan være en afstressende behandling som giver velvære eller en behandling som gives i et problem område. Behandlingen kan også gives for at afhjælpe smerter og har vist sig effektiv i 4 ud af 5 klienter. Ønskes behandlingen i forbindelse med smerte kan denne ofte reduceres eller helt fjernes.