Tilbud

Fillerina – Night Cream Grade 3

549,00 DKK

Fillerina nat creme gr 3 er til dig der gerne vil holde din hud ungdommelig og sund mod rynker og synlige linjer i huden. Denne effektive Fillerina Night Cream Grade 3 er for dig, som ønsker at understøtte og effektivisere resultatet af en Fillerina filler-kur.

På lager

Varenummer (SKU): F-5 Kategori: Tags: ,

Fillerina Night Cream grad 3 cremen fugter, plejer og mindsker linjer og rynker. Bedst egnet til moden hud med tydelige linjer. Fillerina Night Cream, Grad 3 indeholder de samme seks hyaluronsyrer som filler-kuren. Cremen indeholder nærende og plejende ingredienser, der fremmer hudens regenerering om natten, og fremmer virkningen af filler-kuren.
Fillerina natcreme hjælper til regenerering af huden med sine nærende ingredienser og naturlige olier, der blødgør og plejer huden. Samtidig hjælper cremen til at vedligeholde virkningen af filler-kuren. Natcremen indeholder: 6 Hyaluronsyrer – en kombination af hyaluronsyrer med forskellig molekylestørrelse og vægt. Hvedekimolie – er rig på naturlig antioxidant. Sød mandel olie – en blødgørende og fugtighedsgivende olie, der plejer huden uden at virke fedtet. Hybenrosekerneolie – en kraftig olie, der blødgør og fremmer udseendet af hudens overflades, bl.a. ved tør hud og rynker. Shea Butter – er opstrammende og fugtighedsgivende, med et højt indhold af A- og E-vitamin. A-vitamin styrker hudvæv og produktionen af collagen, og forbedrer hudens elasticitet. E-vitamin beskytter og styrker hudens forsvar, bl.a. mod cellenedbrydning (ældning af huden) og neutralisering af frie ilt-radikaler, der medvirker til at stresse huden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0