Tilbud

Fillerina – Day Cream grad 3

499,00 DKK

Fillerina Day Cream grad 3 er til dig, der har brug for fugt, fylde og hvor reduktion af tydelige linjer og rynker ønskes. Bruges hver dag.

På lager

Varenummer (SKU): F-4 Kategori: Tags: ,

Fillerina Dag creme er en hudplejeserie der understøtter og forlænger effekten af en Fillerina kur, samtidig med at cremerne fugter og plejer huden. Grad 3 indeholder de samme 6 hyaluronsyrer som filler-kuren
Kokosolie – er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Trænger let ind i huden, hvor den giver fugt og hjælper til at bevare hudens elasticitet og blødhed.
Vitamin E – en kraftig antioxidant, der beskytter og styrker hudens forsvar, bl.a. mod cellenedbrydning (ældning af huden) og neutralisering af frie ilt-radikaler, der medvirker til at stresse huden. Fillerina hudplejeserie er klinisk testet og indeholder ikke parabener eller kunstig farve. Kan anvendes alene eller i kombination med andre Fillerina produkter. Anvendelse: Fillerina Dagcreme Grad 3 anvendes hver morgen efter du har renset din hud. Cremen kan bruges i hele ansigtet, samt hals og bryst. Aktive ingredienser: Fillerina hudplejeprodukter indeholder 6 aktive hyaluronsyrer med forskellige størrelser molekyler. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud skal dog bakkes op med alderen og Fillerina er det helt rette produkt dertil.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0