Tilbud

Fillerina – 932 Eyes & Eyelids

500,00 kr.

Fillerina 932 Eyes & Eyelids hjælper til at udfylde rynker og ujævnheder, og modvirke slaphed i huden omkring øjnene. Blandingen af hyaluronsyremolekyler er tilpasset den tynde hud omkring øjnene. Dette optimerer deres gennemtrængning af huden, og giver optimal filler-effekt og virker løftende.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): F-3 Kategori: Tag:

Dermo-kosmetisk påfyldningsgel med 9 hyaluronsyre, 3 kollagen og 2 Elastin-molekyler. Kosmetisk produkt til alle områder omkring øjnene.
Fillerina Øjne og øjenlåg er et gelpræparat, der hjælper med at udjævne og genopbygge huden rundt om øjnene, mindsker hulheden under øjnene, strammer og giver en løftende virkning på øjenlågene takket være 9 molekyler af hyaluronsyre med forskellige molekylvægte og de 3 molekyler af collagen, stadig med forskellige molekylvægte, der hjælper plumpeffekten. Alle molekyler er blevet testet ved hjælp af Franz-cellerne takket være deres evne til at blive absorberet af huden. Blandingen af ​​molekyler er kalibreret for at tilpasse sig til hudens kontur og for at optimere deres absorption samt påfyldnings-, stramnings- og plumpeeffekten.

Sådan bruger du Fillerina Eye Gel

”Den specielle Fillerina 932 øjne og øjenlåg finger-tipformet applikator indeholder 15 ml gel. For at sprede produktet korrekt skal du trykke let på den øverste del af applikatoren (til den første applikation er det nødvendigt at trykke gentagne gange).Produktet skal gentages to gange om dagen, om morgenen og om aftenen. For at forbedre forberedelsen er det muligt at gentage påføringen flere gange om dagen. Det anbefales at anvende produktet i mindst 1 måned, og det kan gentages flere gange om året, iforekomst hver 3. måned.

” Fillerina 932 Lips-Mouth Grad 4 er en gel til læberne som hjælper dig med, at opnå læber med mere volume, mere synlige læbekonturer og mere fasthed. Denne gel anvendes minimum 2 gange om dagen og påføres med den smarte applikator, der indeholder 3 kugler lavet af rustfrit stål. Applikatoren giver samtidig dine læber en blid massage, som også bidrager til større læber og reducering af rynker på læberne

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
    0
    Kurv