Tilbud

Fillerina 12HA Night Cream

520,00 DKK

Fillerina nat creme gr 3 er til dig der gerne vil holde din hud ungdommelig og sund mod rynker og synlige linjer i huden. Denne effektive Fillerina Night Cream Grade 3 er for dig, som ønsker at understøtte og effektivisere resultatet af en Fillerina filler-kur.

På lager

Varenummer (SKU): F-5 Kategori: Tags: ,

Fillerina 12HA Night Cream

Med denne skønne og yderst effektfulde Fillerina 12HA Night Cream har du den helt ideelle fugtighedscreme, der tager kampen op mod begyndende linjer og rynker samt til dig der savner elasticitet og stramheden i huden.

Med Fillerina 12HA Night Cream forbedrer og styrkes huden ideelt og forebytter samtidig ældningstegn idet huden plejes og tilføres den rette mængde fugt, vitaminer og peptider, der forlænger hudens ungdommelige udseende.

En god anti-age natcreme fyldt med antioxidanter, E-vitamin og A-vitamin der afbalancere hudens fedt, fugt og daglige skader fra luftens forurening, solens stråler, stråler fra mobiltelefoner og skærme er meget vigtig, da det er i nattetimerne huden bedst regenerer sig selv og hermed der du kan påvirke huden bedst muligt.

Fillerina 12HA Night Cream indeholder de samme 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen og 2 elastinmolekyer som  Fillerina 12HA Filler kur, blot i lavere koncentrationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
    0
    Kurv