Medex

Hand & Bodycream 155,-

100 ml.

En håndcreme udover det sædvanlige. Optages fuldstændigt af huden, føles ikke fedtet. Indeholder bl.a. kamfer, allantoin, røllike og salvie – naturlige ingredienser, der blødgør, plejer og beskytter huden. Anbefales specielt til ru, eksemagtige hænder med f.eks. sprækker, revner og små rifter. Beskadiget hud på hænderne er forbedret allerede efter ca. 3 dage. Anbefales også til personer, der bruger hænderne meget i deres arbejde. For laboranter, frisører etc., der dagligt udsætter deres hænder for masser af vand og sæbe, udtørrende stoffer og kemikalier, er beskyttelse med Medex Hand & Body Cream især vigtig. Cremen lægger sig som en usynlig handske på huden og kan derfor også anvendes mod stærktlugtende madvarer såsom fisk og løg. Cremen påføres kort før madlavningen påbegyndes, og når denne er afsluttet, vaskes hænderne.

Lait Hydermios 250,-

 

120 ml.

En rensemælk særlig velegnet til fugtfattig/tør, følsom samt moden hud. Indeholder troldnød, kamille, salvie og røllike. Virker beroligende og helende. Anvendes morgen og aften. Masseres let ind i huden med fug-tede fingre. Fjernes med vand. Brug evt. svamp.

Ablutio Milk 255,-

120 ml.

En rensemælk til følsom hud samt akne/fedtet/uren hud. Anbefales specielt til følsom, problematisk hud og er et uundværligt produkt i Purus Akne Metoden.