Speciale ansigtsbehandlinger

Alle Speciale behandlinger udføres i Medex Quentienstine & Josephine van Steinborg produkter

AHA Frugtsyre behandling 575,-

Ca. ​1 time & 15 min.

Intensiv behandling der formindsker rynkerar, pigmentforandringer og acne. Forbedrer fugtbalancen og modarbejder hudens ældning processer.

Bestil tid

AHA Lift 695,-

Ca. 1½ time.

​Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. Består af frugtsyrebehandling efterfulgt af den renegerende og op strammende Membraneux-maske.​

Bestil tid

Hyaluron behandling 725,-

Ca. ​1½ time.

Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende Bindevævsmassage med Vital Renew. Et intensiv resultat med fornyet vitalitet til huden. Denne beh. er også velegnet til før – og efter beh. I forbindelse med kosmedisk kirosiske indgreb.

Bestil tid

Tillæg for dekolleté, hals og skulder 275,-

Ved beh. af Hyaluron.

Bestil tid

Venezia Modeling Mask 775,-

Ca. ​1½ time.

Er en eksklusiv maske, som forbliver elastisk og bøjelig. Masken lækkes over ansigt, mund og øjne den er afslappende og giver en kølende og modellerende effekt. Den opstrammer hudens strukturer og er velegnet til selv den mest følsomme hud.

Bestil tid

Toscana Thermo Masque 585,-

Ca. ​1½ time.

Er en aktiv dybtvirkende mineral maske, som i en blød form modelleres over ansigtet, den afgiver en behagelig varme, som skaber adgang til hudens dybere lag. Dette gør at ampuller og creme optages bedre og derved trænger de aktive stoffer længere ned i huden og mærkes længe efter behandlingen. Masken er til alle hudtyper. Undtagen acne og ekstrem følsom hud.

Bestil tid

Masque Membraneux 585,-

​​(Kollagen/vitamin E maske)​

Ca. 1½ time.

I takt med at vi ældes, mister huden sin elastin og kollagen indhold og dermed sin fugt og spændstighed. Masken afhjælper med et højt indhold af kollagen og vitamin E, til en hud som har mistet dens livskraft. Masken er til alle hudtyper.​

Bestil tid

Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 275,-

Ved beh. af Venezia, Toscana & Membraneux.

Bestil tid

Micro Needles Skinroller for Ansigt 2500,-

Ca. 1½ time. 

Skinroller-kit inkl. første behandling

Micro Needles Skinroller – for ansigt Et non-kirurgisk face lift med et unikt lille redskab, som gør det muligt at sluse de specialudviklede intensive ingredienser dybt ind i huden for således at gøre optimalt gavn. Ud over den intensive effekt, som de virksommeingredinser har, vil huden også selv øge sin produktion af collagen og lastin. Micro Needles Skinroller behandlinger kan anvendes som en unik anti-age kur, ligesom de kan anvende som kombination med kosmetiskkirurgiske samt fillers.

Bestil tid

Efterfølgende behandlinger af Micro Needles Skinroller for Ansigt 650,-

Ca. 1 time.

Bestil tid

Micro Needles Skinroller for krop. 1 behandling. 1500,-

Ca. 1½ time.

Inkl. skinroller-kit

Skinroller metode anvendes til behandling på kroppen. I behandlingen indgår endvidere peeling og kropsmaske. De aktive virkestoffer trænger dybt ind i huden og skaber en intensiv forbedrende effekt på kropshuden.

Bestil tid

Micro Needles Skinroller for krop. 3 behandlinger 4000,-

Ca. 1 time. pr. behandling

Skinroller metode anvendes til behandling på kroppen. I behandlingen indgår endvidere peeling og kropsmaske. De aktive virkestoffer trænger dybt ind i huden og skaber en intensiv forbedrende effekt på kropshuden.​

Bestil tid

Masque de Caviar 995,-

Ca. 1½ time.

Det absolut mest luksuriøse inden for moderne antiage!​

Eksklusiv anti-age linje fra Medex hvor vi arbejder med de mest luksuriøse virkestoffer som fx. ægte kaviar, grøn alge og kollagen i produkterne Masque de Caviar, Beau Relax creme, Creme de Caviar samt ampuller. Afrens, peeling, ampul, maske, massage i caviar creme, lotion, hudanalyse.

Bestil tid

Tillæg for Dekolleté, hals og skulder 375,-

Ved beh. af Masque de Caviar​.

Bestil tid

Kvik Diamant Slib 375,-

Ca. 30 min.

Afrens, Slib, Serum, Ampul, Maske & Dag creme.

Bestil tid

Vulcan Treatment 795,-

Ca. 1 time.

En unik resultatorienteret behandling, baseret på aktive ingredienser, som fremmer fornyelsen af celler, minimere porer, udligner farveforskelle på huden og giver fantastisk ny glød.

Bestil tid

Kur á 3 Behandlinger 1.725,-

Ca. 1 time pr. behandling.

 

Bestil tid

Masque Lumière Rød Maske 750,-

Ca. 1 time & 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-age / hudforyngelse / hudforbedring

Rød lys er den aktive bølgelængde af 650 – 700 nm trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, huden collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

Bestil tid

Masque Lumière Grøn Maske 725,-

Ca. 1 time & 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyper pigmentering /- ar og sårheling​

Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyper pigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter (pigmentceller), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, lige under det basale lag i huden, vil den grønne frekvens således stabilisere melaninproduktionen, ligesom denne er nøglen til forbedring af huden ved ar- og sårheling.​

Bestil tid

Masque Lumière Blå Maske 725,-

Ca. 1 time & 45 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acnebehandling​

Blå lys er bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.​

Bestil tid

Ageless Ansigtsbehandling 775,-

Ca. 1½ time.

Er en specialbehandling, som sætter gang i hudens stofskifte og er god mod væskeansamlinger, den virker foryngende samt opstrammende på huden. Huden afrenses samt bliver peelet (fjerner døde hudceller).​ Ageless masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (fjerner hudorme og andre urenheder). Brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Da Ageless er en opstrammende og udglattende behandling gives den med korte intervaller: dvs. mindst tre behandlinger indenfor 6-9 dage og 20 behandlinger indenfor 60 dage er lig en ansigtsløftning.​

Bestil tid

Ageless Ansigtsbehandling + Release Peeling 1075,-

Ca. 1½ time.

 

Bestil tid

Heal Up Ansigtsbehandling 585,-

Ca. 1½ time.

Er en effektiv behandling til akne, fedtet og åben poret hud, derudover er Heal Up også en god behandling til rødmende hud (rosacea og couperose). Heal Up kan desuden anvendes til astmaeksem, tør hud, allergisk hud samt til al hud som har brug for ro og op heling. ​

Huden afrenses samt bliver peelet (døde hudceller fjernes). Heal Up masken lægges på og tages af, hvorefter huden bliver dybderenset (hudorme og andre urenheder fjernes). Brynene rettes og der sluttes af med en afslappende ansigtsmassage med nærende creme og olie. Heal Up gives én gang om ugen i 8-10 uger, pause i 6 uger og så videre, indtil ønsket resultat er opnået. Heal Up kan gives hver dag, da den aldrig kan skade huden. Det er en meget beroligende og op helende behandling, som tåles af selv den sarteste hud.

(Er velegnet til teenagere)

Bestil tid

Heal Up Ansigtsbehandling + Release Peeling 825,-

Ca. 1½ time.

 

Bestil tid

Release Peeling af ansigt 585,-

Ca. 30 min.

Er også en behandling til rynker og dybe furer, gamle ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (de finere hår). Release Peeling gives i intervaller af én gang om ugen. Hvor mange Release Peeling behandlinger, der skal til, afhænger af hudens sundhedstilstand, Rynkernes / furernes dybde, arenes dybde og alder, samt hindens størrelse. Hvornår resultat opnås ved permanent fjernelse af uønsket hårvækst afhænger af, om hårene er blevet plukket eller vokset, samt hvor længe.

Bestil tid

Release Peeling af overlæbe 175,-

Ca. 20 min.

Fjernelse af døde hudceller, mindsker mimik linjer og uønsket hårvækst i ansigtet.​

Bestil tid

Release Peeling af hage & hals 250,-

Ca. 20 min.

Fjernelse af døde hudceller, mindsker mimik linjer og uønsket hårvækst i ansigtet.​

Bestil tid